dilluns, 16 de desembre del 2013

PRACTICA 2 
1 . Cerca a internet 5 sotware d'antivirus de reconegut prestigi . Quin preu tindria per a un ús particular comprar un d'aquests antivirus ?
Avast, NOD32, Karpeski, AVG i BitDefender. Costaria 30 €.
2.Encuentra 3 antivirus gratuïts a la xarxa . Inclouen Antispyware o Firewall entre les seves funcionalitats ?
Avast : inclou antispyware .
AVG : inclou firewall
Avira : no inclou ni antispyware ni firewall
3.Un cop comprat l'antivirus , es pot seguir utilitzant durant temps il · limitat ? Per què ?
No, has de renovar durant un cert temps .
4.Visita els Següents pàgines webs i indica un paragraf en Què consisteix cadascuna d' elles :
- Http://www.osi.es/ : L'Oficina de Seguretat de l' Internauta " ( OSI ) és un servei del Govern per proporcionar la informació i el suport necessaris per evitar i resoldre els problemes de seguretat que poden afectar en navegar per Internet .

-Http://cert.interco.es/ : El desenvolupament i generalització de les tecnologies de la informació i la comunicació ( TIC ) també implica la necessitat de solucionar problemes deseguridad , atacs i possibles vulnerabilitats que sorgeixen amb si .

5 . Busca a la Viquipèdia informació sobre el programa Spy - bot search i Destroy . Per Què serveixen ? Qui ho va crear? Quant costa ?
És un programa que elimina malware , spyware i adware . Treballa des MicrosoftWindows 95 d'ara endavant. Com la majoria dels cercadors de malware , Spybot - S & D explora el disc dur o la memòria RAM de l'ordinador a la recerca de programari maliciós .
Va ser creat per Patrick Michael Kolla .
és gratuït
6 . Si en una pàgina web trobes ha disponible un Antispyware gratuït que diu detectar amenaces Greus presents al teu PC , creus que seria Convenient descarregar - ho o instal · lar - ho . Justifica la teva Resposta .
No perquè el mateix programa segur que porta algun virus .
7 . Digues si la següent frase és vertadera o falsa i justifica la teva resposta: "Internet és la principal font d' amenaces per la Seguretat d' 1 ordinador Tot i AIXÍ Disposa de conexió a internet Pot arribar a ser la Millor manera per protegir -nos " .
Veritable . Perquè a Internet es pot reparar problemes de l'ordinador .
8 . Investiga com és figura el Firewall que veu incluït en el Sistema Operatiu Windows . Explica per que Creus que serveixen els Excepcions del Firewall .
Per accedir al firewall de Windows 7, podrem fer-ho des de:
Inici > Tauler de control > Sistema de Seguretat > Firewall de Windows

Un cop dins , veurem les opcions bàsiques per activar el tallafocs de Windows 7 o desactivar-lo. El sistema ens permet modificar les opcions per defecte per a cada tipus de connexió per separat , podent bloquejar totes les connexions entrants , desactivar el firewall de Windows 7, que ens notifiqui quan bloquegi una connexió , etc .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada